Sherborne knuffelturnen

 

In een veilige sfeer, ‘turnen’ ouder en kind samen. Op een speelse wijze wordt het kind uitgedaagd om meer én op verschillende manieren te bewegen. Samen plezier hebben staat centraal tijdens deze lesjes!

Sherborne heeft twee belangrijke pijlers: beweging en sociale interactieDe Sherbornespelletjes stimuleren om op een spontane manier samen te bewegen, zoals samen of ook al eens alleen wiegen, rollen, sluipen, springen,... om nieuwe mogelijkheden te ontdekken, om de wereld rondom zich te verkennen en vooral om met elkaar te bewegen, te ontdekken, te voelen en te ontspannen…

(Groot-)ouder en kind zijn snel op elkaar afgestemd en veranderen de bewegingsspelletjes in een mooi actie-reactiespel wat de ouder-kind-relatie een boost geeft! 

WAAROM SHERBORNE (KNUFFELTURNEN)

  • Stimuleert de motorische ontwikkeling van het kind op een speelse manier.
  • Geeft het zelfvertrouwen een boost.
  • Stimuleert de vaardigheid om in communicatie te treden met anderen.
  • Veiligheid staat centraal.
  • Het is gewoon échte quality-time met je kind!

VOOR WIE

Kinderen tussen 5 en 8 jaar met (groot)ouder.

LESGEVER

Hallo allemaal! Ik ben Charlotte Claeys en ergotherapeut van opleiding. Elke dag opnieuw ervaar ik hoe waardevol bewegend leren en ontdekkend leren is voor kinderen! Op een speelse en ongedwongen manier de kindjes (én de ouders) meekrijgen in een lesje en de klok plots stilstaat, daar wordt mijn hartje blij van en daar doe ik het voor.

DATA

vooraf inschrijven en info  051 22 41 43

INSCHRIJVEN

Minimum 5 koppels. Vooraf inschrijven gewenst.
Ter plaatse bij Oase of telefonisch.

TARIEVEN

60 euro per koppel voor de volledige reeks (5 lessen).